Spring til indhold

Slå kontakter op og opdater dem

Hvem ser dette: Kontakter — profiler Helpdesk og AI Voice + Helpdesk. Roller: Agent, Supervisor, Administrator og Ejer kan oprette og redigere kontakter. Kun Administrator og Ejer, eller brugere med tilladelsen Slet kontakter, kan slette og gendanne dem. Skrivebeskyttet-brugere kan kun læse kontakter.

En kontakt er en person, der beder din helpdesk om hjælp. AurionAI knytter hver samtale til en kontakt. Kontaktsiden viser alt om én person: deres oplysninger, deres samtaler og stemmeopkald, ændringerne i deres post og deres filer.

Forudsætninger

  • Din organisation bruger profilen Helpdesk eller AI Voice + Helpdesk.
  • For at oprette eller redigere en kontakt skal din basisrolle være Agent, Supervisor, Administrator eller Ejer, eller du skal have tilladelsen Administrer kontakter.
  • For at slette eller gendanne en kontakt skal din basisrolle være Administrator eller Ejer, eller du skal have tilladelsen Slet kontakter.

Trin

Find en kontakt

  1. Vælg Kontakter i sidebjælken.
  2. Skriv i søgefeltet. Det søger i navne, e-mailadresser, telefonnumre og firmanavne.
  3. Vælg et navn for at åbne kontakten.

Siden Kontakter med søgefeltet og listen over kontakter

For at vælge kolonnerne i listen skal du vælge Kolonner. Vælg et firmanavn i listen for at åbne det pågældende firma. Læs Slå virksomheder op og opdater dem.

Opret en kontakt

  1. På siden Kontakter skal du vælge Ny kontakt.
  2. Udfyld mindst ét af felterne Fornavn, Efternavn eller E-mail.
  3. Valgfrit: udfyld Telefon, Virksomhed, Rolle, Sprog, Tidszone og Tags. Hvis din administrator har tilføjet Brugerdefinerede felter, kan nogle af dem være påkrævede. Læs Brugerdefinerede felter.
  4. Vælg Opret kontakt.

Læs en kontakts historik

Åbn kontakten. Siden har fire faner:

  • Oversigt: navn, e-mail, telefon, rolle, sprog og tidszone. Den viser også, om personen har afmeldt sig e-mails, eller om e-mails til dem returneres.
  • Samtaler: denne persons samtaler. Vælg et emne for at åbne samtalen. Hvis AI'en identificerede denne person under telefonopkald, vises opkaldene ovenfor under Taleopkald.
  • Aktivitet: de ændringer, der er foretaget i kontakten, med oplysninger om hvem der foretog dem og hvornår.
  • Dokumenter: de filer, der er vedhæftet denne persons samtaler. Du kan forhåndsvise hver fil eller downloade den.

Kolonnen til højre viser firmaet, antallet af samtaler og hvornår personen sidst blev set.

Rediger en kontakt

  1. Åbn kontakten og vælg Rediger. Vinduet Rediger kontakt åbnes.
  2. Rediger oplysningerne. For at flytte kontakten til et andet firma eller fjerne den fra sit firma skal du ændre Virksomhed. Vælg Ingen for at fjerne den.
  3. Vælg Gem ændringer.

Hvis e-mails til denne person er returneret, vises Ryd e-mailblokering ved siden af Rediger. Vælg det kun, efter at personen har givet dig en korrekt og fungerende adresse.

Slet eller gendan en kontakt

Kræver: Administrator eller Ejer, eller tilladelsen Slet kontakter.

  1. Åbn kontakten og vælg Slet. Vinduet Slet kontakt åbnes.
  2. Skriv kontaktens navn for at bekræfte, og vælg derefter Slet.

For at slette flere kontakter skal du markere deres afkrydsningsfelter i listen, vælge Slet valgte og derefter Bekræft sletning.

For at gendanne en kontakt:

  1. På siden Kontakter skal du vælge Vis slettede. Slettede kontakter vises med mærket Slettet.
  2. Vælg knappen med tre prikker på kontaktens række, og vælg derefter Gendan.

Resultat

  • En ny eller ændret kontakt vises i listen.
  • En slettet kontakt forsvinder fra listen. Den slettes ikke: den vender tilbage, når nogen gendanner den.

Hvis noget går galt

  • Ny kontakt og Rediger mangler. Din rolle kan kun læse kontakter. Bed din administrator om tilladelsen Administrer kontakter.
  • Du ser kun de sidste fire cifre af telefonnumre. Din rolle kan kun læse kontakter, og telefonnumre er skjult for denne rolle. Spørg din administrator, hvis du har brug for det fulde nummer.
  • Slet og Vis slettede mangler. Kun administratorer og brugere med tilladelsen Slet kontakter kan slette og gendanne kontakter. Spørg din administrator.
  • Slet forbliver grå. Skriv navnet nøjagtigt, som det vises i vinduet.
  • Opret kontakt forbliver grå. Udfyld et fornavn, et efternavn eller en e-mailadresse.

Relaterede artikler

Sidder du stadig fast? Send en anmodning eller .