Spor opsætning med tjeklisten
Onboarding-tjeklisten viser, hvilke opsætningstrin der er afsluttet. Den åbner også hvert trin i onboarding-guiden. Tjeklisten er kun tilgængelig, indtil din organisation er aktiveret.
Forudsætninger
- Du har rollen Administrator.
- Din organisation er endnu ikke aktiveret.
Brug tjeklisten
- Vælg Tjekliste i sidebjælken.
- Under Status kan du læse status for din organisation. Vælg Opdater for at opdatere den.
- Under Trin kan du læse tilstanden for hvert trin: Fuldført eller Ikke fuldført. Listen viser kun de trin, der gælder for din produktprofil.
- For at arbejde på et trin skal du vælge Åbn trin ud for det.
- Hvis du har afsluttet et trin på en anden måde, skal du vælge Markér som fuldført. Trinnet viser derefter Udført.

Resultat
Du ved, hvilke trin der er tilbage, før du kan aktivere din organisation. For at aktivere den skal du afslutte det sidste trin i guiden. Læs Opsæt din organisation.
Hvis noget går galt
- Tjekliste er ikke i sidebjælken. Din organisation er allerede aktiveret, eller du har ikke rollen Administrator. Efter aktivering kan du ændre dine indstillinger i Konfiguration.
- Du skal acceptere servicevilkårene og privatlivspolitikken. I sektionen Hjælp skal du vælge linket Juridisk.
- Et trin viser Udført, men aktivering afvises stadig. At markere et trin som fuldført opsætter det ikke. Åbn trinnet og afslut det.
Relaterede artikler
Hjalp denne artikel?
Sidder du stadig fast? Send en anmodning eller .