Book et møde fra en samtale
Hvem ser dette: Indbakke — profiler Helpdesk og AI Voice + Helpdesk. Roller: Agent, Administrator og Ejer, samt andre brugere med tilladelsen Administrer møder. Supervisor- og Skrivebeskyttet-brugere har den ikke som standard.
Når et opkald eller et besøg hjælper mere end en e-mail, kan du sende kunden et bookinglink. Kunden vælger et ledigt tidspunkt i din kalender, og mødet vises i samtalen.
Forudsætninger
- Din organisation bruger profilen Helpdesk eller AI Voice + Helpdesk.
- Din basisrolle er Agent, Administrator eller Ejer, eller du har tilladelsen Administrer møder.
- Din kalender er tilsluttet: Google Kalender eller Outlook. Kunden ser kun ledige tider fra en tilsluttet kalender. Tilslut den i din profil under fanen Kalendere, eller i bookingvinduet nedenfor. Læs Konfigurer din profil til agentarbejde.
- Valgfrit: en videokonto, tilsluttet under fanen Videokonference i din profil, for at tilføje et videolink til mødet.
- Kunden har en e-mailadresse. Bookinglinket sendes via e-mail.
Trin
- Åbn samtalen.
- I knaplinjen øverst skal du vælge Planlæg møde. På en telefon findes den under Mere. Vinduet Planlæg møde åbnes.
- Tjek Titel. Den starter med samtalens emne.
- I Besked skriver du en kort besked til kunden. Bookinglinket tilføjes automatisk. For at få et udkast skal du vælge Generér med AI og læse resultatet.
- Angiv Gyldig i (hvor mange dage linket virker), Varighed, Buffertid og Tidszone.
- Tjek Kontaktens e-mail og Kontaktens navn. De starter med kontaktens oplysninger. E-mailadressen er påkrævet.
- Under Kalender skal du kontrollere, at din kalender viser Forbundet. Hvis ikke, skal du vælge Forbind for Google Calendar eller Outlook og logge ind.
- Under Videomøde vælger du en videokonto eller Ingen video.
- Under Bookinglinks vælger du, hvis ledige tider kunden ser:
- Mit bookinglink: din egen kalender.
- Teamets bookinglink: kalendererne for et team. Vælg teamet. Kun en teamleder for det pågældende team, Administrator og Ejer kan sende et teamlink.
- Vælg Send bookinglink.
Vinduet starter med Mit bookinglink valgt. For Administrator-brugere i en organisation med teams starter det med Teamets bookinglink.
Resultat
- Beskeden Bookinglink sendt vises, og kunden modtager en e-mail med bookinglinket.
- Når kunden booker et tidspunkt, vises mødet under fanen Møder i samtalen med sin status: Planlagt, Annulleret eller Afsluttet. Hvis mødet har et videolink, skal du vælge Deltag i møde for at deltage.
Rediger eller annuller et booket møde
- Åbn samtalen og vælg fanen Møder.
- Ved siden af et møde med status Planlagt:
- for at ændre det skal du vælge Rediger møde, ændre Titel, Start, Slut, Sted eller Møde-URL, og vælge Gem;
- for at annullere det skal du vælge Annuller møde og derefter Bekræft.
Hvis noget går galt
- Planlæg møde mangler. Din rolle kan ikke booke møder. Supervisor-brugere har brug for tilladelsen Administrer møder fra en ekstra rolle. Kontakt din administrator.
- Fanen Møder mangler. Din rolle kan ikke se møder. Den kræver tilladelsen Vis møder.
- En fejl angiver, at teambookinglinks kræver teamlederadgang. Vælg Mit bookinglink og send igen, eller kontakt en teamleder.
- Kunden ser ingen ledige tider. Din kalender er ikke tilsluttet, eller den har ingen ledige tider i de dage, linket virker. Tilslut din kalender og send et nyt link.
- Forbind mangler, og udbyderen viser Ikke konfigureret. Din organisation har ikke konfigureret denne kalenderudbyder. Kontakt din administrator.
- Beskeden Kontaktens e-mail er påkrævet vises. Indtast kundens e-mailadresse.
- Beskeden Ingen holdmedlemmer har tilsluttede kalendere vises for et team. Ingen i teamet har tilsluttet en kalender. Brug Mit bookinglink.
Relaterede artikler
Hjalp denne artikel?
Sidder du stadig fast? Send en anmodning eller .