Auto-klassificering
Auto-klassificering lader AI læse hver ny kundebesked og forudsige kategori, prioritet og type for samtalen. Når AI'en er sikker, anvender AurionAI forudsigelsen. Når den er mindre sikker, ser agenterne et forslag. Du angiver begge grænser på siden Automatisk klassificering.
Tilgængelighed: Helpdesk- og AI Voice + Helpdesk-profiler. Kun administratorer.
Forudsætninger
- Du har rollen Ejer eller Administrator. Andre brugere ser Adgang nægtet.
- Din organisation bruger profilen Helpdesk eller AI Voice + Helpdesk.
Åbn siden
- Vælg Konfiguration i sidebjælken.
- Åbn kategorien AI.
- Vælg Automatisk klassificering.
Over indstillingerne viser en linje Aktiv på: og de kanaler, hvor funktionen kører. Vælg Rediger dækning → for at ændre kanalerne. Læs AI-dækning.

Slå auto-klassificering til
Auto-klassificering er slået fra for en ny organisation.
- I Aktiver auto-klassificering skal du vælge Klassificer nye samtaler automatisk med AI.
- Angiv tærsklerne og felterne. De næste afsnit forklarer dem.
- Vælg Gem ændringer.
AurionAI viser Alle ændringer gemt..
Angiv konfidenstærskler
AI'en giver hver forudsigelse en konfidens fra 0 % til 100 %. To skydere i Konfidenstærskler afgør, hvad der sker:
| Indstilling | Standard | Område |
|---|---|---|
| Auto-anvendelsestærskel | 85 % | 50 % til 100 %, i trin af 5 % |
| Forslagstærskel | 50 % | 10 % til 5 % under tærsklen for automatisk anvendelse |
Linjen under skyderne viser tre zoner:
- Auto-anvend: ved eller over tærsklen for automatisk anvendelse. AurionAI skriver forudsigelsen på samtalen.
- Forslag: mellem de to tærskler. Agenterne ser forudsigelsen som et forslag og kan acceptere det.
- Stille: under forslagstærsklen. AurionAI gemmer kun forudsigelsen til rapporterne på siden AI-dashboard.
Disse værdier er AurionAI-standarderne. Din organisations skabelon kan starte med andre værdier.
Vælg de felter, der skal anvendes
I Auto-anvendelsesfelter skal du vælge de felter, som AurionAI kan skrive direkte: Kategori, Prioritet og Type. Alle tre er valgt som standard. Et felt, du fravælger, vises kun som et forslag, selv over tærsklen for automatisk anvendelse.
Beskriv dine kategorier
AI'en vælger kategorien fra listen i Kategoribeskrivelser. En kort beskrivelse hjælper den med at vælge rigtigt.
- I Tilføj kategorinavn... skal du skrive et kategorinavn. Vælg Tilføj.
- I Beskrivelse (valgfri) skal du med enkle ord beskrive, hvilke samtaler der hører til denne kategori.
- Når en blå boks viser kategorier, som AI'en allerede har fundet i dine samtaler, skal du vælge en kategori for at tilføje den eller vælge Tilføj alle.
- Vælg Gem ændringer.
Du kan have op til 100 kategorier. Et navn kan have op til 120 tegn og en beskrivelse op til 1.000 tegn.
Genklassificer ved nye beskeder
Genklassificer når kunden sender en ny besked er valgt som standard. AI'en klassificerer derefter samtalen igen, når kunden skriver igen. AurionAI beholder det gamle resultat, når kategorien forbliver den samme, og konfidensen ændrer sig med mindre end 30 point.
AurionAI genklassificerer aldrig en samtale, efter at en agent manuelt har ændret dens klassificering.
Gennemgå resultaterne
- Åbn siden AI-dashboard, og vælg Klassificering. Læs AI-dashboard.
- Se på Agentkorrekturer. Mange tilsidesættelser betyder, at tærsklen for automatisk anvendelse er for lav, eller at en kategoribeskrivelse er uklar.
Slå sikkert fra
- Fravælg Klassificer nye samtaler automatisk med AI.
- Vælg Gem ændringer.
Nye beskeder klassificeres ikke længere automatisk. Kategorier og prioriteter, der allerede er på samtaler, forbliver. Agenter kan stadig ændre disse felter manuelt.
Når auto-klassificering er slået fra, gør to andre funktioner mindre:
- Smart routing: en samtale, som en kunde starter, routes efter dens første klassificering. Uden klassificering routes kun samtaler, som agenter opretter, eller som en agent ændrer. Læs Smart routing.
- Auto-løsning i tilstanden Auto-løsning kræver en klassificering. Læs Auto-løsning.
Resultat
AurionAI læser indstillingerne for hver ny kundebesked. Dine ændringer gælder for den næste besked. Samtaler, der allerede er klassificeret, ændres ikke.
Hvis noget går galt
- Kunne ikke gemme indstillinger. eller en besked, der nævner en længdegrænse. Et kategorinavn eller en beskrivelse er for lang, eller du har mere end 100 kategorier. Forkort eller fjern posten, og gem derefter igen.
- Siden siger, at grænsen er nået. Du har allerede 100 kategorier. Fjern én for at tilføje en anden.
- Samtaler på én kanal klassificeres ikke. Tjek siden AI-dækning. Kanalen kan være slået fra for Automatisk klassificering.
- Intet klassificeres, efter du har gemt. Kontrollér, at Klassificer nye samtaler automatisk med AI er valgt, og at du har gemt. Linjen Aktiv på: skal nævne mindst én kanal.
Relaterede artikler
Sidder du stadig fast? Send en anmodning eller .